PROGRAM

Programmet vil blive opdateret løbende. Find vej her...

Hvis du vil have updates omkring udstillerne og hvad du kan opleve, så følg os på Instagram, hvor vi offentliggør dem løbende.

 

Spejdersport

Spejdersport

Mød vores hovedsponsor fra SPEJDERSPORT. Spejdersport kommer med en stribe foredrag og workshops i knivslibning. Desuden deler Spejdersport varerpøver ud af Real Turmad til de nysgerrige og småsultne.

Friluftsland

Friluftsland

Mød vores hovedsponsor i deres store telt:

  • Friskbrygget kaffe, hvor du beholder den emaljekop du får den serveret i.
  • Konkurrence, hvor man kan vinde en Fjällräven Kånken Tree.
  • Onlineshopping til messepris.
  • Råd og vejledning om friluftsliv og udstyr.

Team Nord

Team Nord

Mød Team Nord på pladsen. Vi laver kurser i klatring, kano, kajak, førstehjælp, bushcraft og meget mere. Vi laver også lejrskoler, naturvejledning, rejser og en masse andet.
Mød Team Nord Business som laver personaleevents, teambuilding og procesledelse, og få tip til at udvikle din virksomhed med naturen og friluftslivet som udgangspunkt.

Outsite

Outsite

Outsite.dk er et fællesskab, hvor du og alle med interesse for og lyst til at komme ud i naturen kan være med. Outsite har siden starten i 1995 haft dette som sit hovedformål. Du har mange muligheder for at deltage i Outsites outdoorunivers. Det afhænger af dit temperament, af dig og dit ønske om at komme (mere) ud og være aktiv i naturen.

Du kan suge til dig af viden eller selv dele ud af dine erfaringer i Outsites vandregrupper på Facebook - For os der vandrer og Vandreture i Danmark, du kan blive inspireret på Instagram af lækre naturbilleder fra vores weekendture og ugelange ture i Danmark, Sydsverige og de nordiske lande. Du bliver måske lidt misundelig, når du ser billeder fra hyggen ved bålet, eller du glæder dig over ikke at være med på den der regnfulde fjeldtur. Vi er dér, hvor solen skinner, og dér hvor vejret er ad H til. Det er ture, der huskes. Vi er typisk på vandretur og ikke sjældent på tur i kanoen.

Søger du inspiration til nyt tøj eller grej, kan du se vores anmeldelser og instruktionsfilm på Outsite TV, som du finder på YouTube. Er du til podcast-formatet, ligger der en række udsendelser fra Outdoorakademiet. Du kan også gratis hente Magasinet Outsite, som vi har udgivet siden juni 2017. Magasinet er spækket med inspiration, anmeldelser, brugeroplevelser, bogomtaler og meget mere. Via gode samarbejdspartnere er det muligt at lave dette, så det er gratis for dig. 5-6 numre om året bliver det til.

Outsite.dk er vores web-hjemsted – deraf Outsites slogan ”frisk luft på nettet”. Hjemmesiden er en guldgrube af information, hvad enten du er ny-vandrer eller har lagt tusindvis af km bag dig. Outsite.dk er netsted uden lige i den danske outdoorverden.

Outsite tilbyder dig at deltage i en lang række kurser og vandreture i både indland og udland. Der er kurser for dig, der skal lære det meste fra bunden; der er kursforløb for dig, der vil lære den ædle kunst at bruge et godt gammelt kompas; der er kursus for dig, der vil nørde hængekøjer og afprøve dem, inden du selv køber; og der er vinterkurser og -ture for dem, der ikke kan få nok og også vil fryse. Outsites turledere og instruktører er frivillige, der elsker at være ude i naturen, og som nyder at inspirere andre – dig måske – til at komme mere ud og måske tage det næste store skridt. For nogen er det at sove ude en kæmpe udfordring, hvor fællesskabet og hyggen på turen gør det lidt lettere.

Vi oplever ikke sjældent, at deltagerne vender tilbage og tilbage til vores ture og aktiviteter. Fællesskabet og hyggen trækker. Vi tænker, at de har det lidt lige som os, der lider af ”fjeldsyge”, og som ønsker at komme tilbage til fjeldet igen og igen. Måske skyldes det også, at engagementet og lysten hos de frivillige bare smitter. Sådan har vi det i hvert fald, og derfor bliver også de frivillige hængende. De kan ikke lade være.

Vi glæder os til at se dig på tur - som en del af det store Outsite-fællesskab.

Mød Outsite på bodgaden

Kim Krohn, Vedbaalet

Kim Krohn, Vedbaalet

Bålworkshop

Tænd ilden med vinderen af Alene i vildmarken, sæson 4, Kim Krohn! Kan du tænde bål som en vildmand? Prøv kræfter med primitive båltændingsteknikker som tændstål, flint & stål, bow drill, sollys, elektricitet, og med brug af forskellige materialer såsom birkebark, fatwood og plantematerialer. Kim vil også gennemgå forskellige træsorter, båltyper, regler, sikkerhed og alle bålets faser, så du altid er sikker på at du vælger det rigtige bål til formålet, og at det brænder som det skal. Med andre ord: du bliver klædt brand sikkert på til dine kommende bål!

Lørdag ved bålpladsen: Kl. 10.00-11.00 og kl. 11.00-12.00.

Alene i vildmarken foredrag

Oplev Kim Krohn, biolog, coach, mentaltræner og vinder af Alene i vildmarken, sæson 4, når han levende fortæller røverhistorier fra vildmarken, om alt det du ikke så på tv, hvordan han forberedte sig, håndterede sult, kulde, isolation, afsavn, og de mange daglige udfordringer, hyttebyggeri og gøremål på næsten tom mave. Kim fortæller også om hvad der var sværest, hårdest og mest klamt, sin overlevelsesstrategi og hvordan han; byggede et køleskab uden strøm og en topisoleret hytte, konserverede mad, aldrig blev træt af at spise fisk i 60 dage, hvordan det var at komme hjem fra vildmarken, og hvad den lærte ham. Kim fortæller også hvordan man selv kan bruge coaching og mentaltræning til at blive en bedre udgave af sig selv, og nå sine mål i hverdagen og på lang sigt, samme teknikker som Kim brugte før og i vildmarken. Kim har ting med fra vildmarken som du kan se, røre ved og spørge ind til, og høre om muligheden for at Kim kommer ud til din virksomhed, skole, klub forening mv.

Foredrag i det store telt.

Fredag kl. 15.30-16.30 og lørdag kl. 13.00-14.30.

For os der bruger hængekøje

For os der bruger hængekøje

Vi er en Facebook gruppe som har en stor passion for hængekøjer, primært til brug i naturen.
Vi vil vise vores køjer frem og svare på spørgsmål omkring valg af hængekøje, så hvis du er nysgerrig så kom forbi og få en snak.
Vi sælger ikke hængekøjer men kan vejlede dig til det rette køb.

Mød os i hængekøjecampen.

Fredag 16-18, lørdag 12-16 og søndag 10-12.

Silkeborg Klatring IF - mobil klatrevæg

Silkeborg Klatring IF - mobil klatrevæg

Silkeborg IF Klatring er en centralt beliggende klatreklub i hjertet af Silkeborg. Vi kan tilbyde god motion til både krop og sjæl, et ungt og engageret miljø samt en fantastisk stemning.

Vi glæder os til at se dig på væggen!

Prøv den mobile klatrevæg fredag og lørdag indtil kl. 18.00.

Sejlerkort.dk

Sejlerkort.dk

Vi glæder os til at være aktive i vandkanten på Danish Outdoor Festival.

Hør om mulighederne for at tage speedbådskørekort og se teorimaterialet.

Vi har båden med, og der vil blive mulighed for demo-ture på søen for voksne, i løbet af weekenden.

Klatregrej.nu

Klatregrej.nu

Fysisk butik med salg af klatreudstyr.

Mette Arleth – metteogkarenpaatur.dk

Mette Arleth – metteogkarenpaatur.dk

Hverdagseventyr og mad i det fri - NY BOG!!!

Bland din egen kakao!
En varm kop kakao gør en god friluftsdag endnu bedre, og kan redde humøret når det er koldt og vådt og tungt derude.
Der findes mange gode kakao-drikke som blot skal blandes med varmt vand, men prøv en gang at lave din egen blanding helt fra bunden. Måske vil du have din kakao mindre sød?
Skal den være vegansk? Krydret med kanel, chili, eller lidt salt? Baseret på kokosmælk? Med tårnhøj kakaoprocent? Eller med lidt kaffe i?
Mix og match din egen blanding i Mettes kakao-bar. Medbring gerne din egen kop!
Mens du nyder din kakao kan du høre om Mette og Karen på tur, om hverdagseventyr og madlavning i det fri.

Lørdag kl. 14.00-17.00 ved bålpadsen

Gå-med-ture Opdag Verden

Gå-med-ture Opdag Verden

Ca. 5 km. 1,5 time.
Tag med på en let og dejlig tur i skoven, hvor vi blandt andet besøger udsigtspunktet Lovisehøj og får et godt kig til områdets varierede natur. Tilmelding: https://www.opdagverden.dk/ture/alle-ga-med-ture

Lørdag kl. 11:00 - 5 km. i Nordskoven
Lørdag kl. 12:00 - 5 km. i Nordskoven
Lørdag kl. 13:00 - 5 km. i Nordskoven
Lørdag kl. 14:00 - 5 km. i Nordskoven
Lørdag kl. 15:00 - 5 km. i Nordskoven
Lørdag kl. 16:00 - 5 km. i Nordskoven
Lørdag kl. 17:00 - 5 km. i Nordskoven
Lørdag kl. 18:00 - 5 km. i Nordskoven

Søndag kl. 10:30 - 5 km. i Nordskoven

Tilmelding til vandreturene her...

Start/slut ved hovedindgangen

355 dage i vildmarken - foredrag

355 dage i vildmarken - foredrag

Hvad fik Lars og hans familie til at flytte til en øde svensk fjeldskov med rensdyr og bjørne som nærmeste naboer? Hør fortællingen om livet med vandspand, brændekomfur og isnende kuldegrader. Familien tog et år ud af kalenderen for at leve i og af naturen. Et år med vildmarksliv sommer og vinter, mellem midnatssol og 33 graders kulde. I centrum af det hele står familieværdier, nærvær og tid og lyst til at lære sig – ikke bare at overleve – men at leve. Om hjemmeundervisning; mødet med samerne; bjørne og ulve; tilspidsede situationer og hyggelige stunder foran brændeovnen. Fredag kl. 17.00 i teltet

Bålhygge og aktiviteter med FDF'erne

Bålhygge og aktiviteter med FDF'erne

Kan det vafles? Kom og lav din egen kanelsneglsvaffel på bålet med FDFerne, prøv en ny eller en ældgammel leg og konkurrer med din familie eller dine venner i æggebakkenaturbingo på både begynder- og nørdeniveau.

Mød os ved shelterpladsen lørdag kl. 13.00-16.00.

Kom i med kajak med et IPP1 kursus - søndag, 4 timer

Kom i med kajak med et IPP1 kursus - søndag, 4 timer

Kom godt og sikkert i gang med havkajak. Tag et IPP1 kursus og bliv rystet til at ro havkajak. Vi starter helt fra bunden og laver en stille og rolig progression, hvor alle er trygge og kan være med. Inden vi tager på vandet snakker vi sikkerhed og udstyr. På vandet sejler vi en tur, hvor vi vil øve alle de grundlæggende teknikker for at komme godt i gang med havkajakken.

Vi starter helt fra bunden af med stille og rolig progression, og sørger for alle er med og trykke i kajakken.

Kurset varer 4 timer og er en fantastisk intro til IPP systemet og der er masser af datoer og lokationer at vælge imellem. For vi vil bare have jer på vandet og prøve kajakken.

Undervejs på kurset arbejder vi udstyr, sikkerhed, bæreteknikker samt isætning. Derefter sætter vi i, og sejler en god lang tur. For det er stadig sådan, at det man gør, det er det man bliver god til. Så derfor skal vi selvfølgelig sejle mest muligt.

Undervejs på kurset arbejder vi med fremadroning, styretag, bagror samt bremsetag/baglænsroning. Kurset afsluttes med wet exit og svømning med kajakker, så vi er helt trygge, hvis vi skulle være uheldige at vælte en anden gang. ved en evt. kæntring.

Kurset afholdes i et professionelt og behageligt miljø, med masser af hands-on træning og tid i kajakken. Kurset er også en del af IPP 2 og/eller en god forudsætning til dit videre IPP eventyr.

Vi stiller selvfølgelig alt udstyr til rådighed – kajak, våddragter, veste og sikkerhedsudstyr.

Du skal bare medbringe ekstra tøj, godt humør og en lille madpakke…og være klar til en unik oplevelse, se naturen fra en anden side samt at være lidt fysisk aktiv.

Max. 8 deltagere. Tilmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

750 kr. inkl. registrering og oprettelse IPP systemet.

Kom i gang med vandring - foredrag

Kom i gang med vandring - foredrag

Kom og mød Jes Brinch fra Opdag Verden. Du får opskriften på, hvordan du nemt kommer i gang – uanset om du vil se om vandring og friluftsliv er noget for dig, eller du bare har brug for at komme ud i naturen og nyde det. Du får også indblik i de mange muligheder for at komme godt i gang med Opdag Verden ture.

Foredrag i det store telt: Lørdag kl. 10.30-11.30 og søndag kl. 10.30-11.30.

Prøv SUP-boards og kajakker

Prøv SUP-boards og kajakker

Kom og prøv vores SUP Boards, Kajakker og Fiskekajakker hele weekenden.

Vi står og tager imod alle der har lyst til at prøve noget af vores outdoor udstyr, som også kan findes på vores hjemmeside www.Outdoorudlejning.dk.

Skulle det friste at komme ud på et andet tidspunkt eller købe noget af det udstyr du har prøvet, så står vi klar til at kunne hjælpe dig med det.

Fredag 15:00-19:00
Lørdag 10:00-19:00
Søndag 10:00-15:00

Kajaksmeden

Kajaksmeden

Vi kommer og laver et lille kajakværksted, hvor gæster, o.a. kan få gode råd og få lavet småreparationer.
Vi har også nogle småting med til salg.
Vi afslører et nyt tiltag, der sætter fokus på sikkerheden til søs.

Aire Libre Import

Aire Libre Import

Salg af tekniske sokker fra MUND Socks og teknisk merinouldundertøj fra SPRING 2 Revo, samt fritidstøj. Alt sammen til nogle fair festivalpriser.

MUND Ocean er en super blød og tekniske sok, hvor der er taget højde for bæredygtighed, da sokken er lavet i Bambus og Tang, og er produceret i det nordlige Spanien af MUND Socks. Der vil selvfølgelig også være noget til mere tradition bundet - sokker med højt indhold af 80% Merino uld som MUND ALTAI, samt sokken EARTH i 70% genanvendt drikke plast flasker. Sidst men ikke mindst, så kommer der også tekniske sokker til Trailløbere og MTB´er.

Mød os i bodgaden fredag, lørdag og søndag

Spis godt hos Mosters2go

Spis godt hos Mosters2go

Vi kommer med en pandekage/kaffevogn og en food truck med spydstegte kyllinger, snackmenuer, pommes frites og meget mere. Vi holder åben, så der er mad på pladsen.

Fredag 15-22
Lørdag 10-22
Søndag 10-15

Vi sælger:
Fredag: madpandekager – søde pandekager og kaffe kl. 15-17 og kl. 20-22
Fredag: spydstegte kyllinger, snackmenuer, pommes frites og salater fra kl.17-20

Lørdag: morgenmad, frokostpandekager, søde pandekager, kaffe og kage kl. 10-17 og kl. 20-22
Lørdag: spydstegte kyllinger, snackmenuer, pommes frites og salater fra kl.17-20

Søndag: morgenmad, frokostpandekager, kaffe og kage fra kl. 10-15

Bare Rolig - koncert fredag aften

Bare Rolig - koncert fredag aften

BareRolig - Sange fra vores hjerter om livet og dens mange tilstande. Vi laver det vi kalder HappyHippieHop lige nu. Hvor vi blander en pose fyldt med alt hvad vi finder funky, leger med det og bliver aldrig helt færdige. Ikke en ens live koncert :)

Live fredag kl. 20.00 i det store telt

Udeliv.com

Udeliv.com

Mød Udeliv.com 🌲 Vi har fornøjelsen af at møde Udeliv.com for første gang på festivalen. Butikken har utroligt meget fedt udstyr, så tjek dem lige ud her: https://www.udeliv.com/

Kul På - koncert lørdag aften

Kul På - koncert lørdag aften

Kul På er et band bestående af fem modne musikere bosiddende i Midt- og Østjylland.
Vi spiller numre fra blandt andre Kim Larsen, TV2, Gnags, Joe Cocker, Van Morrison, Dire Straits samt mange andre.
Sagt kort og godt - numre du kan synge med på og danse til!

Klatrebaner i træerne

Klatrebaner i træerne

Prøv vores klatrebaner i træerne. Klatrebanerne er høje tovbroer, hvor du kan gå mellem trækronerne. Vi hjælper dig med at få hjelm, sele og karabiner på, og sender dig op i træerne til en god tur.
Vores instruktører står klar til at hjælpe dig.
Egnet fra 9 år.

Klatreskoven:
Fredag 15.00-18.00, lørdag 10.00-18.00 og søndag 10.00-15.00

Overlandere og 4x4

Overlandere og 4x4

Landrovere med tagtelt. Udstilling.

Mød Jørgen Hedevang og de andre 4x4 entusiaster på overlanderpladsen, og find inspiration til dit næste mudrede eventyr.

@onefamilyonelandrover kommer med en LandRover Discovery 3, med tagtelt og alt hvad det medfører af udstyr lige fra, solceller til integreret køkken, køleskab, vandbeholder, forbrugsbatteri, markise, lys, foldbart bålsted, osv osv.

Helt Spiffy

Helt Spiffy

En shop der har en vision om at bringe naturen ind i hjemmet. Her kan man købe og bestille produkter lavet i træ, med et touch der viser naturligheden i træet.

Mød os på bodgaden.

Odex

Odex

Vi kommer med nogle af vores brands til salg.

Trail food
Grayl
Aclima
Exped

Lindgaard Outdoor

Lindgaard Outdoor

Jeg bygger en lejr op med brændeovn i teltet, demo af hængekøjer, transportabelt bålsted og beef jerky.

http://www.youtube.com/c/LindgaardOutdoor
https://www.instagram.com/lindgaard.outdoor/

Sov i træerne

Sov i træerne

Sov i træerne i et af vores tentsiles. Vi har 6 svævetelte spændt op mellem træerne med tre sovepladser i hvert telt.
Teltene hænger i knap 2 meters højde.
Husk sovepose, lommelygte og evt. liggeunderlag.
En unik mulighed for at sove i træerne.
Tjek ind i boden hos Klatregrej.nu

Pris: 499/telt/nat - booking hos This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hængekøjeworkshop - lån en hængekøje!

Hængekøjeworkshop - lån en hængekøje!

Lån og lær! Team Nord holder hængekøje workshop fredag og lørdag, hvor du kan lære at sætte din egen hængekøje op. Hvis du vil sove i køjen, skal selv have en sovepose med og en pandelampe er også en god idé. Vi har 10 køjer - tilmeld dig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller i Team Nords telt. Det er gratis. Workshop fredag kl. 16.00-17.00 Workshop lørdag kl. 16.00-17.00 Mødested er Team Nords telt.

Hannah in Colors

Hannah in Colors

Jeg slår min lejr op hvor folk kan komme forbi og sige hej. Se mine ting, stille spørgsmål og vi kan snakke friluftsliv. Jeg har kaffe/te og feltration klar.

Folk kan også hilse på Ratata. Verdens bedste lånehund. Hun er redningshund i Beredskabsstyrelsen og frygtelig kælen og nuttet.

http://www.hannahincolors.dk

Calazo Friluftskort

Calazo Friluftskort

Calazo Friluftskort uddeler et gratis friluftskort til de første 1.500 gæster på festivalen. Kortet er et særtryk over kortet "Silkeborg og Søhøjlandet" i professionel kvalitet.

AB Camping og Outdoor - fotokonkurrence

AB Camping og Outdoor - fotokonkurrence

Tag det bedste festivalbillede og læg det på enten Instagram eller Facebook med hastagget #danishoutdoorfestival Vinderne af konkurrencen får fede præmier fra Trangia, Jetboil og Light My Fire. De bedste billeder kåres d. 9 sept. Vinderne får direkte besked. Billederne vises på Danish Outdoor Festivals og Ab Camping og Outdoors sociale medier.

Thomas Vildmarksbad - saunaevent ved søbredden

Thomas Vildmarksbad - saunaevent ved søbredden

Thomas Vildmarksbade blev startet op som et fritidsprojekt af Tomas Aleksandravicius d. 6/6 2018. Det er den store passion for vildmarksbade, der startede hele projektet. Thomas Vildmarksbade har et mangeårigt kendskab til produktionen og til de fagpersoner, der udfører arbejdet i Litauen. Det betyder, at du som kunde kan være sikker på, at vi kan stå inde for produkterne og deres kvalitet. Derudover kender vi til hele arbejdsprocessen, som består af en del krævende håndarbejde – der i sidste ende giver det flotteste og mest holdbare resultat. Hos Thomas Vildmarksbade sætter vi en ære i at indgå i tæt dialog med kunden, så vi sammen finder den bedste løsning med det rigtige tilbehør. Saunaen er åben indtil 23.00

Forhindringbanen med boligsocial friluftsvejleder

Forhindringbanen med boligsocial friluftsvejleder

Hvor hurtigt kan du komme gennem forhindringsbanen? På banen skal man løbe, klatre, holde balancen, hoppe og kravle for at få den hurtigste tid. Små belønninger til de hurtigste børn. Banen er åben Fredag 15.00-18.00 Lørdag 10.00-18.00 Søndag 10.00-15.00 Gratis

Yoga - Lotte Dohn Rix m.fl

Yoga - Lotte Dohn Rix m.fl

God morgen yoga. Vi starter dagen med yogaøvelser for alle og meditativ afspænding -så er vi klar i krop og knold til at nyde resten af festivalens program. Yoga workshoppen lørdag handler om hvad bushcraft, outdoor livet og yoga har med hinanden at gøre. Det handler om øvelse, fokus, dedikation og sammenhold. Glæd dig til at prøve forskellige teknikker og høre om både den laboratoriske videnskab og den langhårede filosofi bag sammenhængen. I yogacampen er du velkommen til at overnatte sammen med os, kigge forbi og stille alle de spørgsmål du orker. Godmorgen yoga lørdag og søndag 9-10. Hvad Yoga, Bushcraft & Friluftsliv har med hinanden at gøre Foredrags workshop Lørdag kl. 13:30 - 15:30

Bushcraft - open workshop med Reinholdt fra Nordic Woodsman

Bushcraft - open workshop med Reinholdt fra Nordic Woodsman

Reinholdt holder åben workshop i bushcraft. Find ham på pladsen. Drop in - lån en kniv - få tips og undervisning!

Nicos Leather Works

Nicos Leather Works

Håndlavet custom læder grej til outdoor, bushcraft. Udstilling af forskellige produkter, arbejdende værksted. Fremvisning af Field N’ Steel knive og Yorkshire woolshirts I samarbejde med bushcraftbutikken, udstilling og fremvisning af living by nature års kursus.

VIA Friluftsvejlederuddannelsen

VIA Friluftsvejlederuddannelsen

Mød Friluftsvejlederuddannelsen på pladsen og hør om mulighederne for at blive professionel friluftstosse.

Trail Food med Nikolaj Kirk

Trail Food med Nikolaj Kirk

The founders behind Trail - two chefs who are well known in the Scandinavian gastronomic segment, with a mission to create the first organic freeze dried food for outdoor enthusiasts. Every Trail meal is made in Denmark, and is 100 % certified organic.

Jonas Bigler og Line Arnved

Jonas Bigler og Line Arnved

Jonas og Line rekonstruerer effekter fra fortiden til museer, skoler, institutioner og andre intereserede som efterprøver fotidens kulturteknikker. Fagområderne er specialiceret omkring smedning, buebygning, trædrejning og flintesmedning. I sommerperioder smeder Bigler bl.a. på Vikingeskibsmuseet i Roskilde samt på middelalder og vikingemarkeder. Jonas er danmarksmester i essesmedning 2009-2016 og regerende danmarksmester i essesmedning 2019-?

Operators Coffee Club

Operators Coffee Club

At op nå det bedste i livet - kræver de bedste kaffepauser I vores butik finder du alt hvad du behøver af lækkert udstyr og kaffe for at blive en fantastisk ”frilufts-barista”: original italiensk espressokaffe og lækre rejse kaffebryggere fra Wacaco samt tilbehør. Alt, hvad vi sælger, er blevet testet af Operators under ekstreme forhold i hele verden - hvis vi sælger det, ved du at det virker!

Thy Øko-Is

Thy Øko-Is

Vi laver Thy Øko-is af mælk og fløde fra vores egen økologiske besætning af sortbrogede køer. Isen laver vi helt fra bunden i vores eget lille ismejeri, der ligger i forbindelse med gårdbutikken. Vi laver tre slags is: Flødeis, sorbet og den mere fedtfattige mælkeis, hvor vi har ladet os inspirere af italiensk is både i smag og konsistens. Den saft og de bær, vi benytter i isen, er omhyggeligt udvalgt efter smag og kvalitet - og vi benytter naturligvis kun råvarer af høj kvalitet fra godkendte økologiske leverandører.

Basecamp North

Basecamp North

Jeg kommer over med bil med tagtelt, en adventure motorcykel, samt et udvalg nye Amok hammocks (Draumr 5.0, Draumr 5.0 Ultralight)

Fletfinger.dk

Fletfinger.dk

Pia fra fletfinger.dk har arbejdende butik på festivalen

 

Programoversigt

 

Info om festivalen

Dato: 03-05 september
Åbningstider festival: Åben døgnet rundt
Åbningstider butikker/udstillere/workshops: Fredag: 15:00-19:00, lørdag 10:00-19:00, søndag 10:00-15:00
Sted: "De Små Fisk" shelterplads, Sejsvej 40, 8600 Silkeborg
Pris Festival: Gratis!
Pris overnatning: Gratis!
Pris Workshops: Gratis!
Pris Foredrag: Gratis:

Medbring gerne egen mad og drikkevare. Kan dog også købes på pladsen.